The Art of branding

ett mänskligare varumärke ger mer värde    

Har ni tänkt på att ert varumärke kan vara en avgörande nyckel till högre lönsamhet, nöjdare kunder och mer engagerade medarbetare?

Ett varumärke är så mycket mer än en säljande yta. Vill ni bygga ett långsiktigt varumärke, så gäller genuinitet och trovärdighet. Det når ni bara om varumärket byggs inifrån och ut, med en stadig grund och med stort fokus på människorna som kulturbärare.

Jag heter Anna-Karin Lingham. Jag är varumärkesexpert, föreläsare och skribent. Med enkla och kloka processer leder jag er mot nya höjder i er varumärkesutveckling. För er som företag handlar det om lönsamhet och position på marknaden. För dig som person innebär det att du kan ta kommando över vem du är och hur du uppfattas - vi kan kalla det personligt varumärke. Allra bäst resultat får ni när vi kombinerar företag och människa i den viktiga rollen som varumärkesambassadör.

När vi arbetar tillsammans kommer ni att uppleva tydlighet, delaktighet och långsiktighet. Ni kommer att märka hur det glittrar till i ögonen när inre och yttre bilder hänger ihop. Resultaten brukar märkas snabbt.

Företagsvarumärke

Det är marknaden som avgör hur ert varumärke uppfattas. Ni kan inte bestämma över det, men ni kan påverka i hög grad. Med en gemensam syn på varumärket och en tydlig strategi stärks lönsamheten.

 

Läs mer →

ambassador branding

Som medarbetare eller ledare är du en av de viktigaste kulturbärarna för ditt företag. Ju stoltare och lättare du tar dig an rollen som varumärkesambassadör, desto mer engagerad kommer du att känna dig och desto bättre resultat kan ni skapa tillsammans.

Läs mer →

personligt varumärke

Vi har alla ett personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor. Av allt vi gör, säger och utstrålar. Att utveckla det personliga varumärket handlar inte bara om ytan. Vi måste bygga vårt varumärke inifrån och ut för att det ska bli starkt och trovärdigt.

Läs mer →

OM ANNA-KARIN, varumärkesexpert

"Det blir lätt floskelvarning kring termer som personligt varumärke, identitet och att vara genuin. Men Anna-Karin Lingham får det att bli konkret, bra och tydligt."   

Läs mer →


Ur filmen Mary Poppins

(RICHARD M. SHERMAN / ROBERT B SHERMAN)

In every job that must be done

There is an element of fun

You find the fun and... snap!

The job's a game


Inspirationsbrev

Prenumerera på inspirationsbrevet Visa ditt rätta jag, för att ta del av nyheter och vägledning på varumärkesresan. Brevet kommer till dig ungefär en gång i månaden. 

Lyssna på Anna-Karin Lingham som gäst i podden BLI DIN BÄSTA VERSION.

Vi pratar om varumärken, utmaningar, passion, tacksamhet och mycket annat. 


I en tid av hets, yta och kortsiktighet träder Anna-Karin in i ett rum eller på en scen och förmedlar lugn, värme och långsiktighet. Det är svårt att inte bli förtrollad av klokskapen och kompetensen när Anna-Karin berättar om varumärken, ambassadörskap och engagemang och den betydelse det har för organisationens överlevnad och utveckling. Hon lyssnar in publiken och ger konkreta råd och verktyg.

- Eva Jarlsdotter, Lean at home


Jag har deltagit i Anna-Karins workshops, tillsammans med våra företagare, vid ett flertal tillfällen. Hon kan verkligen fånga deltagarnas intresse och engagemang på ett fantastisk sätt. Hon förnyar sig ständigt och håller sig uppdaterad på de senaste trenderna. Våra deltagare består av etablerade företag  som möter nya utmaningar och av relativt nystartade företag som behöver vägledning på sin varumärkesresa. Anna-Karin får alltid högt betyg och alla vittnar om att de känner att de har fått verktyg som de kan jobba vidare med på hemmaplan.

- Carin Nises, styrelseordförande Almi Gävle Dala


Som ansvarig för ett nätverk med kommersiellt ansvariga personer i varierande branscher bad jag Anna-Karin komma till ett av våra möten för att att inspirera och utmana oss som personer och i våra yrkesmässiga utmaningar. Många av oss står inför ofrivilliga eller frivilliga personliga förändringsresor och vi kände att vi saknade struktur och verktyg för att framgångsrikt ta oss vidare.

Anna-Karin uppfattade snabbt "briefen" och anpassade mycket proffsigt ca 90 minuters presentation och diskussion till våra frågeställningar. Anna-Karin är lyhörd och har ett rikt förråd av kunskap om hur man jobbar med sitt personliga varumärke och utvecklingsresor. Vi kände allihop att vi fått mycket matnyttigt med oss från mötet. I nätverket kommer vi nu fortsätta att arbeta med frågeställningarna med hjälp av Anna-Karins bok och verktyg vi fick.

- Anders Sancho

Logga jpg.jpg