klok katalysator

Jag rådfrågas ofta om min syn på saker. Det kan handla om organisationsutveckling, ledarskap, varumärkesstrategi, personliga frågor och annat. Eftersom jag har en bred kompetens och många intresseområden, tänker jag ur otraditionella perspektiv. Min vänstra och högra hjärnhalva samarbetar gärna när det finns utrymme för det. Det kan bli logik och kreativitet i en färgglad blandning. Jag får höra att jag är klok, strategisk, rak, omtänksam, insiktsfull och inspirerande.

Vill du ta del av min kompetens som klok katalysator? Ta med din frågeställning, så bollar vi kring den tillsammans under 45 minuter. Etik är viktigt för mig och innehållet i vårt möte är naturligtvis konfidentiellt. Jag kan inte ge dig garantier för specifika resultat, men du får med dig mina synvinklar, råd, åsikter och insikter. Vi möts på mitt kontor (Södermalm, Stockholm) eller via Facetime/Skype.

Investering för 45 min samtal:

1 500 kr + moms. Fakturering och betalning sker i förskott i samband med tidsbokning. Av-/ombokning kan ske kostnadsfritt 48 timmar före bokad tid. Därefter gäller fullt pris. 

Jag ser fram emot att hjälpa dig att ta din frågeställning några steg framåt och uppåt. Välkommen!

 
Anna-Karin Lingham, klok katalysator

Anna-Karin Lingham, klok katalysator

Är ditt företag medlem i Sveriges Marknadsförbund? Ställ din fråga till expertpanelen, där jag finns med som expert kring varumärkesfrågor.