Pick My Brain

För ett drygt år sedan kom jag i kontakt med ett start-up-bolag i Kanada. Maxine Cunningham driver det med stor entusiasm, fräscha idéer och en hel del uppmärksamhet bland investorer. Konceptet sträcker sig över kompetensområden, kontinenter och personligheter och syftar till att sprida mer kunskap över världen. Bolaget är på god väg mot knoppning och blomstring.

Vi bestämde oss för ett lekfullt samarbete. Idag blir Pick My Brain en del i min palett av erbjudanden. Jag ser fram emot att prata med nyfikna människor både på nära håll och i andra delar av världen. Mina specialområden rör sig kring varumärken och kreativitet, men det finns utrymme att bolla det mesta som intresserar dig. Vi gör skillnad tillsammans - som om allt är möjligt! 

Välkommen att boka en pratstund eller dela detta med någon som skulle bli glad över att hitta det!